Toshiba Stores rekrytoi

Toshiba Stores on 15 vuotta Jyväskylässä toiminut Toshiba-jälleenmyyjä. Tarjoamme toimistotekniikan laitteiden kokonaisvaltaista palvelua ja tuotevalikoimaamme kuuluvat mm. monitoimilaitteet ja infonäyttöratkaisut. Palvelukonseptimme kattaa asennukset, ylläpidon ja laitehuollon. Toimiposteet ovat Jyväskylässä, Kuopiossa ja Mikkelissä. Asiakaskuntamme koostuu yrityksistä ja eri palvelusektoreista kuten kunnat, oppilaitokset ja yhteisöt.

Haemme tavoitteelliseen BtoB-myyntiin

– MYYNTIVOIMAA Jyväskylään

Kuulostaako sinulta? Tule tiimiimme vastaamaan kaupankäynnin myötätuulesta! Aikaisempi kokemus IT-alasta ja BtoB-myynnistä tukee työssäsi, mutta voit olla myös urasi alussa tai vaikka alan vaihtaja. Persoona ja asenne ratkaisevat! Tärkeintä on aktiivinen ja myyntihenkinen ote sekä aito tahto saavuttaa tavoitteet suunnitelmallisesti. Työ räätälöityy vahvuuksiesi varaan. Työ on liikkuvaa, ajokortti on välttämätön. Tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään sekä innostavan ja osaavan tiimimme tuen tehtävässä onnistumiseen. Ota myynnillinen haaste vastaan!

Haemme huoltopalveluun TEKNIKKOA Kuopioon

Olet oma-aloitteinen, palvelualtis ja myönteinen. Reagoit aktiivisesti asiakkaan tarpeisiin ja hoidat asiat yhteistyökykyisesti. Sinulla riittää osaamista ja intoa teknisten ongelmien ratkaisuun. Aikaansaava asenteesi ja tunnollisuus ohjaavat toimintaasi. Tunnistatko itsesi? Tule vahvistukseksi palvelutiimiimme! Tehtäviisi kuuluvat pääasiassa monitoimilaitteiden kunnossapitoon ja asennukseen liittyvät tehtävät. Työskentelet itsenäisesti asiakasrajapinnassa ja huolehdit osaltasi tärkeistä asiakassuhteista. Vaatimuksena on soveltuva osaaminen huoltoon liittyvistä mekaanisista tehtävistä ja IT:n ymmärtäminen. Ajokortti on välttämätön. Tule huolehtimaan huollosta!

Hakemukset sähköpostitse: jarmo.koskenranta@toshiba-stores.com Merkitse sähköpostin otsikoksi hakemasi tehtävä. Lisätiedot kaikista tehtävistä: Jarmo Koskenranta p. 050 461 7924 klo 8.15-11.30 välillä.

Vastaa

Top